Dominacija Štimca! Bešiktaš razneo Efes i ušao u finale turskog prvenstva

Srpski centar upisao 18 poena i 12 skokova!

  • 4

Rapsodija Bešiktaša u košarkaškom prvenstvu Turske nastavila se i u četvrtoj utakmici polufinalne serije protiv Efesa.

Ekipa za koju sa velikim uspehom nastupa srski košarkaš Vladimir Štimac, deklasirala je gradskog rivala i evroligaša u četvrtom meču serije, rezultatom 91:65, i to kao gost za konačnih 3:1, i igraće za trofej prvaka države protiv aktuelnog šampiona Fenerbahčea.

Štimac je odigrao još jednu fenomenalnu partiju.

Eks centar Zvezde utakmicu je završio sa 18 poena i 12 skokova.

Najefikasniji igrač meča bio je Amerikanac Majkl Rol sa 22 poena, pratili su ga, pored Štimca, Tompson sa 12 poena, te Šanli sa 10...

Kod Efesa, koji će uprkos eliminaciji u polufinalu, igrati Evroligu i naredne sezone, Ertel je bio najefikasniji sa 15 poena, dok je Danston ubacio 13.

Gosti su već posle deset minuta imali deset razlike, na poluvremenu velikih 19 i pitanje pobednika se nije postavljalo nijednog trenutka u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован

    6. jun 2017 | 21:49

    Браво Штимара!

  • Navijac

    6. jun 2017 | 23:23

    Tako je majstore,onaj ko kaze da si los kosarkas nemaju pojma i ako tvoji pokreti po nekad deluju ne artikulisano ti itekako imas kvalitet

  • vaske

    7. jun 2017 | 12:41

    jesam grobar i da me neko ne shvati pogresno ,stimac je jako koristan igrac ,jednostavno zna znanje i tu nema komentara , a i za atmosferu je ok lik , takavog igraca treba imati svaka ekipa , zelim mu sve najbolje ,a i ne bi bilo lose da ga djordjevic pozove u reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA