≫ 

Đoković nije mogao da nađe parking mesto, pa se iznervirao kad je izgubio Jelenu iz vida pred koncert ''Pilota'' (VIDEO) (FOTO)

Najbolji srpski teniser sa suprugom stigao na Tašmajdan, ali je imao problema sa parkingom, a zatim je u jednom momentu izgubio Jelenu iz vida

  • 24
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Novak Đoković je sa suprugom Jelenom došao na koncert grupe Piloti na Tašmajdanu. U trenucima kada je došao kolima sa svojom suprugom Jelenom, padala je kiša, a skoro sva parking mesta su bila zauzeta, pa su i Novak i Jelena nezadovoljno gestikulirali zbog tog problema.

>>> Moja prelepa Srbijo, moj Beograde, uvek mi ugrejete srce i dušu: Neočekivan potez Đokovića posle eliminacije sa Rolan Garosa! (FOTO)

Ubrzo je Novak nakon toga izgubio Jelenu iz vida, pa je nekoliko puta nervozno pitao ''Gde je Jelena'', ''Gde su'' u trenucima kada su ga kamermani i novinari saletali sa svih strana.

Nije želeo da odgovara na pitanja novinara, a na kraju je uspeo da pronađe svoju suprugu i uputili su se na koncert da uživaju u muzici.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA