Otvoren Evropski šampionat u Motokrosu u Kruševcu

Svrstana među tri najbolje u Evropi, staza na kojoj se vozi trka, duga je 1.850 metara, sa 12 skakaonica, predstavlja spektakularan prizor, kako za takmičare, tako i za posetioce

  • 0

Na stazi "Gajić", nadomak Kruševca je otvoren Evropski šampionat u motokrosu u kome će se nadmetati 107 takmičara iz 11 zemalja Evrope.

Pored takmičara iz Srbije, tu su i takmičari iz Ukrajine, Grčke, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Makedonije, Poljske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, saopštio je AMS S.

Ceremoniji u organizaciji Auto-moto saveza Srbije i Moto saveza Srbije, uz podršku Skupštine grada Kruševca, AMS Osiguranja i Ministarstva omladine i sporta prisustvovali su gradonačelnik Kruševca, Dragi Nestorović, predsednik Međunarodnog žirija za Evropsko prvenstvo Herman Jakolič i predsednik AMS S Mirko Butulija, saopštio je AMS S.

Gradonačelnik je pozdravio takmičare i gledaoce, zahvalivši se takmičarima iz okruženja, što je uradio i Butulja, dok je Jakolič poželeo fer i sporstku borbu takmičarima.

Svrstana među tri najbolje u Evropi, staza na kojoj se vozi trka, duga je 1.850 metara, sa 12 skakaonica, predstavlja spektakularan prizor, kako za takmičare, tako i za posetioce.

Foto: Predrag Vuckovic Foto: Predrag Vuckovic

Kvalifikacioni treninzi održani su juče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA