RADONJIĆ IDE U SAN ANTONIO: Trener Zvezde prihvatio ponudu Grega Popoviča!

Ali, bar za sada, navijači Zvezde ne moraju da paniče... U pitanju je odlazak na turnir Letnje lige u periodu od 7. do 17. jula

  • 11

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, dobio je poziv Grega Popoviča da mu se pridruži u stručnom štabu San Antonija u periodu od 7. do 17. jula tokom Letnje lige NBA. Crnogorski stručnjak je posle kraćeg razmišljanja odlučio da prihvati taj poziv, gde će steći novo iskustvo i moći da razmeni mišljenja i nauči nešto novo od verovatno najboljeg košarkaškog trenera sveta.

 

>>> Vučić progovorio o situaciji u Zvezdi i predložio rešenje za budućnost: Država je kupila Fajnal for Evrolige, niko to nije poklonio!

 

Radonjić će tokom 10 dana u julu biti u Las Vegasu na poslednjem i najjačem turniru, a društvo će mu praviti i Mirko Pavlović, sportski direktor Zvezde, koji je takođe dobio poziv San Antonija.

 

Osim njih Zvezda će ima svog predstavnika i u ekipi San Antonija, jer će za ''mamuze'' nastupiti i Nemanja Dangubić, na koga pravo imaju Sparsi. Takođe, društvo će mu u timu praviti i Nikola Milutinov, koji je na draftu 2015. godine izabran od strane San Antonija.

 

Inače, Radonjić je odmah nakon osvajanja titule u KLS istakao da više nije trener Zvezde, pošto mu je istekao ugovor. Njemu se, kao i igračima Zvezde duguje veliki broj plata za prethodnu sezonu, pa je diskutabilno da li će voditi crveno-bele i naredne sezone.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA