Lovernj stigao u Beograd i rekao ono što svi navijači Partizana žele da čuju (VIDEO)

Francuz bio gost KK Partizan povodom otvaranja renoviranih terena na Kalemegdanu

  • 10

Žofre Lovernj ne može bez Partizana.

Francuski košarkaš, miljenik navijača crno-belih, obreo se u Beogradu povodom otvaranja renoviranih terena KK Partizan na Kalemegdanu, stigao je na poziv prijatelja i privukao najveću pažnju novinara, uz bivšeg saigrača i zvezde srpske reprezentacije Bogdana Bogdanovića.

Žofre je za Telegraf govorio o svojim planovima i o onome što najviše zanima navijače Partizana - da li će ponovo igrati za crno-bele?

- Da, planiram da se vratim. Ne sada, ali nadam se da ću se vratiti pre nego što završim karijeru. Imam 25 godina, svašta se u međuvremenu može promeniti, ali za jedno znam - siguran sam da ću jednog dana ponovo igrati za Partizan - kaže Francuz.

>>> Lovernj se vraća u Partizan pred kraj karijere! I ovi igrači su želeli to, ali nisu uspeli, a jedan obećao, pa otišao u Zvezdu! (VIDEO) (FOTO)

Krilni centar koji je u sred NBA sezone trejdovan iz Oklahome u Čikago, pratio je sve što se dešavalo sa Partizanom minule sezone.

- Mogla je biti bolja (sezona) - konstatovao je.

- Kao što svi znaju, ja sam veliki fan Partizana i bez obzira na to gde su i kakve rezultate postižu, neću prestati da ih gledam i pratim. Nadam se da će sledeća sezona biti bolja.

Francuski košarkaš nema dilemu oko toga da će njegov bivši klub u najskorije vreme stati na noge i prevazići rezultatsku i finansijsku krizu.

- Prvo, jasno je da najpre treba da se formira tim, jer je većina igrača otišla ili će otići, a drugo, da se nastavi sa istim metodom rada kao i do sada, i biće sve ok.

U nastavku poslušajte šta je još Lovernj rekao u kameru Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA