Dao je Partizanu gol sa 30 metara, lobovao je golmana Čuke: Koji Superligaš će potpisati tinejdžera iz Leposavica? (VIDEO)

Interesovanje su pokazali i crno-beli

  • 0

Luka Jakovljević (17), nakon dobrih partija u kadetskoj konkurenciji, pred potpisom je prvog profesionalnog ugovora.

I dok fudbalska javnost u Srbiji priča o novom talentovanom napadaču Partizana, Đorđu Jovanoviću (18), poreklom iz Leposavica, jos jednog tinejdžera iz ovog kraja Srbije mogli bismo da gledamo na superligaškoj sceni u sezoni pred nama.

U pitanju je pomenuti Jakovljević koji je upravo protiv Partizana sredinom maja, u kadetskoj ligi Srbije, oduševio skaute golom sa preko 30 metara.

Momak rodjen 2000. godine na severu Kosova, prošao je mlađe selekcije FK Kosmet iz Leposavića, a prethodne dve godine nastupao je za Kiker iz Kraljeva. Jakovljević igra na svim pozicijama po desnoj strani terena, a odlično se snalazi i pred protivničkim golom.

Da gol protiv  Partizana nije slučajnost, već da Jakovljević poseduje fudbalsku inteligenciju i znanje, dokazuje i pogodak protiv Čukaričkog, takođe prethodne sezone. Tada je, posle jedne dubinske lopte u situaciji jedan na jedan, lobovao golmana tima sa Banovog brda.

Najveće interesovanje za Jakovljevića pokazali su Radnički iz Niša i Metalca, ali je ovaj momak zapao i za oko Partizanu.

Zanimljivo je i to da su Jakovljević i sadašnji napadač crno-belih Jovanović igrali zajedno, kada su timu iz Leposavića doneli titulu prvaka Srbije u malom fudbalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA