Kad bi Novak ovo rekao, pojeli bi ga svetski mediji: Mekinro bahatom izjavom uvredio teniserke, Serena mu rekla da je ne uzima u usta!

Bivši američki teniser ponovo privlači pažnju

  • 1

Džon Mekinro nastavlja da privlači pažnju neverovatnim izjavama.

Nekadašnji američki teniser tvrdi da kad bi se sad vratio iz penzije i igrao u ženskoj konkurenciji sigurno bi bio među 500 najboljih na svetu.

Mekinro je poslednji meč odigrao 1992. godine, a ovo je izjavio kao nastavak komentara kada je upitan gde bi bila Serena Vilijams kada bi se takmičila u muškoj konkurenciji.

- Verovatno bi bila među 700 najboljih na svetu. To ne znači da ne mislim da je Serena neverovatna teniserka, i pretpostavljam da je sve moguće. Možda bi u nekom trenutku teniserka mogla da bude bolja od bilo kog igrača na svetu. Ja tako nešto nisam video u bilo kom drugom sportu, pa tako ni u tenisu. Kada bi morala da igra protiv muškaraca, to bi bila sasvim druga priča - rekao je 58-godišnji Mekinro.

Sama Serena je reagovala tvitom:

- Dragi Džone, obožavam te i poštujem, ali molim te molim te, ne spominji me u izjavama koje nemaju osnova. Nikada nisam igrala protiv nekoga ko je "tamo" rangiran niti imam vremena. Poštuj mene i moju privatnost dok sam trudna i treba da dobijem bebu. Doviđenja, gospodine.

Međutim, Mekinro je nastavio o ženskom tenisu, s tim da je poslušao Serenu i nije je pominjao.

- Bio bih među 500 najboljih da sad izađem iz penzije. Mislim da bih mogao. Žene ionako igraju na dva dobijena seta, pa bi to bila prednost - rekao je Mekinro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA