Navijači Zvezde ljuti zbog velike greške kluba: Amateri, ostali su nam samo ime i grb! (FOTO)

Nije se prvi put dogodila ova greška

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Dinamo iz Pančeva sa 6:1 na prijateljskom meču, na kom su navijači primetili jedan veliki kiks.

Iako je u pitanju neobavezan prijateljski meč, perfekcionistima i navijačima "bode" oči problem koji je odavno ustaljen u klubu iz Ljutice Bogdana.

Neretko se oblači oprema različitih proizvođača, kombinuju se stari dresovi sa novim šorcevima ili obrnuto, pa je to sada bio slučaj sa Lukom Adžićem. Nosio je Pumin dres i Makronov šorc.

- Od velikog tima ostao samo grb i ime, nedostaju Adidas štucne, amateri - samo su neki od komentara na zvaničnom nalogu kluba. Jedan je posebno bio revoltiran.

- U ozbiljnom klubu za ovo bi neko morao da odgovara. Šta napravise od Zvezde? Ovako se ruši ugled, pa nam čudno kad se sprdaju sa nama... Da li ste ikada videli ozbiljan klub u rasparnoj opremi? Pa mi imamo važeći ugovor sa Makronom, oni mogu da nas tuže što nosimo opremu drugog proizvođača! A ako nam Makron nije dostavio dresove, pa pobogu ljudi vi njih tužite i pokažite da ste bar malo ozbiljni. Cirkus!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA