Zvezda tuži Marka Perovića zbog izjava

Na "Marakani" su se odlučili za neočekivan potez i sada će isključeni vezista morati da dokaže da nije klevetao klub u sredstvima javnog informisanja

  • 0

U Ljutice Bogdana novo rasulo. Na "Marakani" su se odlučili za neočekivan potez, pošto je Crvena zvezda tužila isključenog igrača veznog reda Marka Perovića zbog izjava u sredstvima javnog informisanja.

Odlukom klupskih čelnika Perović je oteran sa priprema Zvezde na Zlatiboru 6. jula posle odluke da aktivira menicu za naplatu dugovanja. On je tada obelodanio da jedini u timu nije primio platu, i da to nije prvi put.

Perović je onda odstranjen iz prvog tima i u obavezi je da trenira pod nadzorom trenera Dušana Nikolića. O sporazumnom raskidu ugovora nema govora, i spor će morati da dobije epilog pred arbitražom. Dugovi kluba prema Peroviću nisu sporni, ali će fudbaler morati da pričeka kako bi dobio zarađeni novac. Do tada će morati da dokaže i da nije u dnevnoj štampi oklevetao klub, piše "Sportski žurnal".

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA