Kombinovani tim Čuke srušio Mađare, sin Zvezdinog trenera dao dva gola za dva minuta (FOTO)

Mladi Milojević oba puta bio precizan sa bele tačke

  • 2
Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Četvrti meč u Sloveniji i treća pobeda Čukaričkog, uz jedan remi! To je bilans srpskog tima na pripremama u Pohorju pred generalnu probu koja će biti odigrana u četvrtak.

Poslednji na liniji Čukinog naleta bila je mađarska ekipa Niđirhaza koju su Brđani pobedili rezultatom 2:1. Oba gola za Čukarički dao je Nemanja Milojević - iz penala u 49. i 50. minutu, dok je Gergelji bio precizan za Mađare u 42. minutu.

Kombinovani tim Čukaričkog počeo je meč i imao inicijativu na terenu tokom prvog dela igre, ali je igrač Niđirhaze iskoristio grešku naše odbrane i preciznim udarcem poveo svoju ekipu u vođstvo. Imali su Mađari priliku i u 10. ali je golman Petrić odlično intervenisao.

Na početku drugog poluvremena naš Saša Jovanović oberen je u šesnaestercu, a siguran sa bele tačke u 49. minutu bio je Milojević. Minut kasnije sudija je ponovo svirao penal posle prekršaja nad Zorićem, a Milojević je ponovo pogodio.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički
Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Čukarički je nastupio u sledećem sastavu: Petrić, Vidosavljević, P. Jovanović, Radić, Bašanović, Kopitović, Lagator, S. Jovanović, Milojević, I. Jovanović, Šarić, a igrali su i Zorić i Kamenović.

Brđani su prvu utakmicu u Sloveniji odgrao bez golova protiv Dinamo Tbilisija, a posle pobedio dva ruska prvoligaša Tosno i Amkar. Poslednju kontrolnu igra u četvrtak protiv slovenačke Rogaške od 18.00, a ekipa se potom vraća u Beograd u petak 14. jula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    12. jul 2017 | 22:03

    Zato nam je fudbal takav kakav jeste..sve veliki znalci i velike TATINE zvezde

  • Иштван

    12. jul 2017 | 22:15

    Nyíregyháza, Спартак Њиређхаза је завршио на 12. месту табеле 2. лиге сезону.... Пораз од 2:1 од српског клуба није неуспех мађара...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA