≫ 

Totenhem vodio 3:0, pa spasavao "živu glavu" od čekića (FOTO)

Kejn dvostruki strelac za "pevce", Urije "crveneo"

  • 1

Fudbaleri Totenhema igrali su od sjaja do očaja u Londonu protiv gradskog rivala Vest Hema u 6. kolu Premijer lige, i pobedili su - jedva! 

Na kraju, posle drame i 95. minuta 3:2 za ekipu Maurisija Poketina čiji je sastav do 70. minuta delovao kao mačka koja mrcvari miša, a od tog momenta, kada je Urije zaradio crveni karton, "krizirao" je do samog kraja u strogoj defanzivi strepeći za pobedu.

Dvostruki strelac za "pevce" još u prvom poluvremenu, i to u roku od četiri minuta (34, 38) bio je ubojiti Hari Kejn, za laganih 2:0, i miran nastavak koji je u rapsodiju pretvorio treći član najubojitijeg trija Premijer lige Kristijan Eriksen.

Danac je malo izvan kaznenog zahvatio loptu i precizno je "spakovao" u mrežu.

Mnogi na stadionu predosetili su tada potop čete Slavena Bilića, međutim pravo niotkuda na stadionu "London" počela je da se odvija drama.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Fudbaler iz Obale Slonovače Serž Urije zaradio je drugu javnu opomenu, Totenhem je ostao sa igračem manje, ali ni tada nije bilo mnogo onih koji su mogli da pretpostave triler koji je nastupio u finišu.

Za takav razvoj situacije pobrinuo se pet minuta pre toga Havijer Ernandez koji je smanjio na 1:3 i dao nadu domaćem timu u pozitivan epilog.

Kada je Kojate u 87. minutu drugi put savladao Lorisa, panika se opasno uvukle u redove "pevaca". Igrači Vest Hema su tek tada svom snagom navalili ka golu rivala, pokušavali da pronađu rupu ka golu, međutim nje nije bilo u gusto zbijenom rasporedu gotovo kompletnog Poketinovog tima, koji se branio i odbranio...

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Premijer liga, 6. kolo

Vest Hem - Totenhem 2:3

(Ćićarito 65, Kujate 87 - Kejn 34, 38, Eriksen 60)

Barnli - Hadersfild 16.00

Everton - Bornmut

Mančester siti - Kristal Palas

Sautempton - Mančester junajted

Stouk - Čelsi

Svonsi - Votford

Lester - Liverpul 18.30

Nedelja

Brajton - Njukasl 17.00

Ponedeljak

Arsenal - Vest Bromvič Albion 21.00

TABELA: Mančester siti 13, Mančester junajted 13, Totenhem (+1) 11, Čelsi 10, Njukasl 9, Hadersfild 8, Barnli 8, Liverpul 8, Sautempton 8, VBA 8, Votford 8, Arsenal 7, Stouk 5, Svonsi 5, Lester 4, Brajton 4, Vest Hem (-1) 4, Everton 4, Bornmut 3, Kristal Palas 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *

    23. septembar 2017 | 16:09

    Eriksen je igrac koji moze da igra lagano u Barsi ili Realu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA