≫ 

Luka Mitrović dan posle čuda u Bambergu: Odigrao sam najluđu utakmicu u karijeri! (VIDEO)

Bivši kapiten zvezde pod utiskom neverovatnog meča sa Barselonom

  • 0
luka mitrovic KK Bamberg Crvena zvezda Foto: ATA Images

Košarkaši Bamberga u sredu su režirali pravo malo čudo nadoknadivši "-26" protiv Barselone iz prve četvrtine, pobedviši goste 84:81.

Nema dileme da je duel u Nemačkoj obeležio čitavo sedmo evroligaško kolo iako je bilo još nekolicina mega uzbudljivih mečeva rešenih u produžecima.

>>> Nestvaran preokret Bamberga protiv Barse: Nemci gubili 26 razlike, pa zadali Kataloncima udarac koji odzvanja Evroligom! (VIDEO)

Deo nesvakidašnje predstave bio je i bivši košarkaš Zvezde Luka Mitrović koji je dugo bio pod utiskom neverovatnog meča o kom se priča.

- Ovo je bila najluđa utakmica koju sam igrao u karijeri - rekao je Luka.

- Ne znam da li je ovo pobeda posle najvećeg preokreta u Evroligi, ali je definitivno jedna od najluđih. Stvar je u tome što nijednog trenutka nismo prestali da verujemo.

Barselona je prvi deo igre dobila rezultatom 38:12...

- Prva četvrtina bila je katastrofa. Meč je išao iz naše najgore utakmice do najbolje u samo 30 minuta. Počeli smo užasno, ali smo se probudili. Hvala i navijačima koji su nam mnogo pomogli, pogotovo u trenucima kada smo se vraćali u meč.

Bamberg posle sedam utakmica ima četiri pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA