≫ 

Genijalna najava Mundijala: Igrači jedni drugima čestitali plasman u Rusiju, Matić poslao poruku velikom Ronaldu! (VIDEO)

Vrhunski spot kao najava onoga što svi željno čekamo u petak - žreb grupa za Svetsko prvenstvo

  • 0

Bliži se žreb za Svetsko prvenstvo u Rusiji, mondijalska groznica polako počinje da trese svet, a FIFA zarad promocije najvećeg sportskog događaja za narednu godinu, kreira zanimljiv sadržaj.

Pojavio se izuzetno veseo spot u kojem su učestvovali kapiteni svih reprezentacija učesnica najveće fudbalske smotre koji su, jedan drugom, na jeziku onog drugog, čestitali plasman u Rusiju.

>>> Najverovatnije dobijamo grupu smrti sa Brazilom ili Argentinom: Srbiji se ne piše dobro pred žreb za Mundijal (FOTO)

Video kreće sa Rusom Fjodorom Smolovim koji želi dobrodošlicu Nejmaru, a ovaj, i to na Farsi jeziku, čestita kapitenu Irana prolaz na Svetsko prvenstvo.

Iranac Sardar Azmun se obraća Japancu Nagatomu, ovaj Meksikancu Očoi i tako dalje...

... sve do nama najzanimljiveg segmenta, u kojem najpre Islanđanin Gilfi Sigurdson malo i na srpskom šalje čestitke Srbiji i Nemanji Matiću, a ovaj pozdravlja najboljeg igrača sveta Kristijana Ronalda.

Izdvojite dva minuta da pogledate video, vredi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA