≫ 

Povratak "izdajnika": Partizan doveo Đorđa Gagića!

Crno-beli se pojačavaju na centarskoj poziciji

  • 23

Najpoznatiji srpski košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović "tvitnuo" je poruku koja ukazuje na skori povratak Đorđa Gagića u redove Partizana.

Ražnatović, čiji je Gagić klijent u agenciji "Beobasket", oglasio se zagonetkom koju nije teško protumačiti, mada posao još nije gotov, poručili su iz crno-belog tabora.

- Nije Balašević, ali je rešio da se vrati kući i u Beogradu proslavi ovu i sledeću Novu Godinu! - napisao je Ražnatović.

Poruka koja ne ostavlja mnogo dileme, ali smo za istinitost iste potvrdu potražili iz kluba.

Na naš pitanje da li je Gagić stigao u Partizan, rečeno nam je, kratko, da nije, pa smo bili precizniji: nije ili nije još?

- Nije još - rekli su nam u Partizanu i praktično potvrdili povratak košarkaša koga su svojevremeno u klubu okarakterisali kao "izdajnika".

Gagić je od 2012. do 2015. godine igrao za crno-bele sa kojima se neslavno rastao, pošto je napustio klub u jeku plej-ofa što je tada vrlo naljutilo tadašnjeg trenera Duška Vujoševića.

Momak rođen pre 26 godina u Benkovcu stiže kao novo rešenje na mestu centra posle odlaska Samarda Semjuelsa.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    26. decembar 2017 | 15:59

    У циркус се враћа стари артиста.

  • NoName

    26. decembar 2017 | 14:48

    "Povodom zahteva Đorđa Gagića za raskid ugovora, KK Partizan NIS se obraća javnosti: Ovakav potez treba nazvati pravim imenom - izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije ni malo spontano, to je nečija računica. Nije ni malo slučajno da nas napusti centar, kada smo ostali na toj liniji najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstalacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo. Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi. Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik. Eliminacija Partizana je u toku, prepoznatljiva matrica se sada prebacuje na košarkaški klub", navodi se u saopštenju.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    26. decembar 2017 | 15:58

    Одлично им је то појачање. Поправиће драстично одбрану. Примаће само 90 поена, а не 100 и кусур као до сада.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA