I FELPS PRIZNAO: Piškim u bazenu, to je sasvim normalno

- Piškimo čim nas stisne, bilo da smo u tom trenutku na trci ili na treningu. Hlor sve to "ubije", pa nije tako strašno kao što se čini - rekao je američki plivač

  • 0

Bivši član američkog plivačkog tima Karli Gir je pre nekoliko dana potvrdio da svi plivači piške u bazenu, a priču o tome je pokrenuo prvi američki plivač Rajan Lohte. Novinar ga je iz šale pitao, ali je još jedan osvajač zlatne medalje za Ameriku u plivanju potvrdio da je to plivačima postala automatika.

- Naravno da piškimo u bazenu, to uvek radimo - rekao je Lohte.

Po istom pitanju se oglasio i najuspešniji olimpijac svih vremena Majkl Felpspriznavši da je piškio u bazenu i na treningu i tokom trka.

- Mislim da svi plivači piške u bazenu. Znate, ako smo u bazenu dva sata, ne izlazimo iz njega da bismo mokrili. To je skroz normalna stvar za plivače. Piškimo čim nas stisne, bilo da smo u tom trenutku na trci ili na treningu. Hlor sve to "ubije", pa nije tako strašno kao što se čini  - rekao je Amerikanac, inače novo lice Luj Vitona, za "Vol strit žurnal".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA