≫ 

Ide mu se u Partizan, Spartak neće da mu ispuni želju: Subotičani se oglasili povodom transfera svog najboljeg igrača

Iz Spartaka tvrde da je "Ivanović najbliži Polsjkoj"

  • 5

Subotički Spartak se oglasio povodom spekulacija o transferu najboljeg igrača tog kluba Đorđa Ivanovića za čiji potpis se bore Partizan i varšavska Legija.

>>> Ivanović hoće samo u Partizan: Džaba mi džak novca ako nisam srećan, valjda se i ja nešto pitam!

Iako je igrač poručio da je šampion Srbije pravo mesto za nastavak njegove karijere, da nijedan drugi klub ne dolazi u obzir, u Spartaku ne misle da je to najbolje rešenje za klub, jer ponuda crno-belih nije ona koja ih zadovoljava.

- Već nekoliko nekoliko dana traje prava borba oko toga u kojem će klubu svoju karijeru nastaviti napadač FK "Spartak Ždrepčeva krv" Đorđe Ivanović. Ponuda je mnogo, a Spartak drži cenu i strpljivo čeka najpovoljniju ponudu - oglasili su se Subotičani, a onda, konkretno o Ivanoviću i njegovom eventualnom odlasku, stav je izneo i potpredsednik kluba Goran Drača.

- Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još godinu i po, a osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, javila su se i dva kluba iz Poljske, dva kluba iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugala i Belgije kao i jedan broj klubova iz Istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića. Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima.

O ponudi Partizana je kratko rekao.

- Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu.

Uradiće Drača i njegovi saradnici sve da Spartak najviše bude na dobitku: da profitira od prodaje igrača i da sačuva tim koji bi trebalo da "napadne" Evropu.

- Spartak je na pragu da realizuje tri ozbiljna transfera svojih igrača tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansijskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrača jer bi mogli da narušimo fizionomiju tima koji imamo. U svakom slučaju igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije i tek nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA