Prvi utisci iz tabora Zvezde posle CSKA: Milojević najavljuje još bolje izdanje u Moskvi, Pešić žali...

U taboru srpskog tima preovladava umereni optimizam posle remija bez golova sa jakim ruskim timom

  • 2

Ništa prema ništa na "Marakani" u sudaru Crvene zvezde i moskovskog CSKA u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope.

>>> Zvezda nije zalutala u nokaut fazu Lige Evrope: Crveno-beli imali dva zicera, ali je Akinfejev spasio CSKA (FOTO (VIDEO)

Posle svega viđenog, gosti zadovoljniji idu iz Beograda, ali optimizam je glavni osećaj koji provejava kroz svlačionicu crveno-belih. Umereni optimizam.

Zvezda je pokazala da može, da ume, da igra moderno, kvalitetno, ozbiljno i disciplinovano protiv renomiranog rivala čija se odbrana ozbiljno klimala pod udarima Milojevićevog tima.

- Mislim da smo imali fine šanse... - prvi su utisci trenera Zvezde posle meča, u razgovoru za RTS.

Ipak, podseća...

- Teške su ovo utakmice. Znate, kad igrate protiv ovakvog protivnika, to smo već naglašavali, to je ekipa koja je stalni učesnik Lige šampiona... U svakom slučaju, dali smo sve od sebe, sad ćemo da se odmorimo, izanaliziramo, i idemo u Moskvu da odigramo još bolju utakmicu.

>>> Sever je rekao svoje: Moćna poruka Delija igračima pred početak utakmice sa CSKA! (VIDEO) (FOTO)

Aleksandar Pešić je odigrao solidnu utakmicu koju će pamtiti i po rasekotini na glavi kao posledice sudara sa jednim igračem CSKA.

- Pre svega želim da se zahvalim ovako dobroj publici što nas je podržala u ovolikom broju. Nismo zadovoljni, niko nikad od fudbalera nije zadovoljan kad ne pobedi, imamo 0:0 pozitivan rezultat za revanš, spremamo se maksimalno, kreće prvenstvo i nadam se da ćemo proći ovu fazu takmičenja u Evropi.

Pokazala je Zvezda smelost, bilo je šansi...

- Žalim za šansama, mogli smo i damo neke golove, ali i da primimo, mislim da je ovo realan rezultat. Moje mišljenje je da su oni doši da ne prime gol, i nerešeno im odgovara, za sedam dana je revanš i daćemo svoj maksimum .

(Telegraf.rs)0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA