≫ 

Le Talek izazvao buru emocija Delija: Francuz se dirljivom porukom oprostio od Zvezde (FOTO)

Posle dve i po godine i 104 utakmice za Zvezdu odlični defanzivac odlazi iz kluba

  • 9

Francuski fudbaler Damien Le Talek (28) oprostio se od Crvene zvezde utakmicom poslednjeg kola ovogodišnjeg prvenstva protiv Voždovca.

Le Taleku je istekao dvoipogodišnji ugovor, saradnja neće biti obnovljena uprkos želji kluba, jer igrač ima druge planove.

>>> Borjan sa "Pobednika" vodio navijanje: Kalemegdan je spektakularno goreo u noći šampionskog slavlja crveno-belih (VIDEO) (FOTO)

Za vreme koje je proveo u klubu Le Talek je prešao put od sumnji do apsolutnog oduševljenja koje je izazivala gotovo svaka njegova partija u dresu novog šampiona Srbije.

Stigao je iz ruske Mordovije kao zadnji vezni igrač, vremenom se profilisao u pouzdanog štopera najbolje odbrane Lige Evrope ove sezone.

- Bila je velika čast igrati za ovaj fantastičan klub, hvala mnogo Crvenoj zvezdi na podršci koju sam imao. Zvezda je klub za čitav život. Vidimo se, hvala puno - poručio je malo na francuskom, malo na srpskom harizmatični Francuz koji je za dve i po godine upisao 104 utakmice u crveno-belom.

Među navijačima Zvezde preovladava žal zbog odlaska Francuska, ali i ponos i radost zbog činjenice da su jednog takvog igrača i osobu imali prilike da gledaju u dresu voljenog kluba, što navijači nisu propustili da poruče Francuzu u porukama.

Ljubav je definitivno obostrana.

Pogledaje kako su navijači Zvezde pozdravili Le Taleka i Donalda pre utakmice sa Voždovcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA