≫ 

Bog fudbala, majstor za žene: Ronaldinjo obe verenice vodi pred oltar!

Svadba zakazana za avgust, sa Beatriz je započeo vezu 2016, Prisila je došla kasnije, trojka već mesecima živi u harmoničnoj vezi u vili od 5.7 milliona evra

  • 17

Brazilska fudbalska legenda Ronaldinjo uskoro staje na "ludi kamen", rešio je da se ženi, a taj događaj trebalo bi da se desi u avgustu, prenose brazilski mediji.

E, sad, kao što je i na terenu bio poseban, drugačiji, neponovoljive veštine, unikat, jedan jedini, takav će mu, izgleda, biti i bračni život: neće oženiti jednu, nego dve svoje devojke!

Velikan fudbala od gomile žena koje su ga pratile u životu, jednostavno nije mogao da se odluči za samo jednu na daljem životnom putu, realno, bio je to jako težak zadatak, pa je na kraju izabrao dve srećnice, Prisilu Koeljo i Beatriz Souzu.

Obe će u avgustu reći "sudbonosno da" jednom od najvećih fudbalera ikada, naravno ako do tada ne bude obrta, da možda i treća legne na bračni krevet.

Srećna trojka od decembra živi u harmoničnoj vezi u vili vrednoj 5.7 miliona evra u Rio de Žaneiru.

Brazilski mediji podsećaju i kako je sve počelo, pa se ovako završilo: Ronaldinjo je prvo krenuo da se viđa sa Beatriz 2016. godine, potom je pao i na čari Prisile, a kako je i dalje ostao vezan za Beatris, nastala je ova srećna trojka koju su svi prihvatili.

Prelepa Beatris dobila je društvo u braku sa Ronaldinjom Foto: Instagram

Od detalja vezanih za njih troje, vredi pomenuti da Ronaldinjo primenjuje galantne metode ne bi li obe bile zadovoljene u svakom pogledu, pa tako svakoj uvek daruje isti poklon. Ako jednoj kupi parfem, dobiće ga i druga - isti ili približne cene i kvaliteta onog kojoj je prvoj kupio.

Zna se i gde će biti održana ceremonija ovog neobičnog venčanja, biće strogo privatna i zatvorena za javnost - u jednom od najelitnijih naselja u Riju "Santa Monica condominium" u kvartu "Bara da Tijuca", gde je fudbaler živeo od 2015. godine.

Jedan zanimljiv detalj vezan je za ovo troje i dovoljno govori o tome koliko su mu obe privržene i koliko nisu ljubomorne jedan na drugu, ali mogu da budu kada se pojavi treća žena.

Naime, na ovogodišnjem čuvenom festivalu u Riju, Ronaldinjo je zakupio VIP ložu gde su bili njih troje, međutim odnekud se pojavila i njegova bivša devojka Žulijana Diniz sa kojom se viđao 2011. Dotle opuštena atmosfera u loži nikome više nije bila prijatna jer je bio očigiledan izliv ljubomore kod njegovih verenica zbog prisustva Ronaldinjove bivše.

Takođe, nisu ni svi oduševljeni Ronaldinjovom budućom bračnom poligamijom, na primer njegova sestra koja je već najavila da neće doći na bratovu svadbu.

Nije mogao da joj odoli: Ronaldinjo je ušao u vezu sa Prisilom u vreme dok je bio sa Beatris Foto: facebook
Foto: instagram

VIDEO: 10 zaboravljenih ljubavnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RONALDINHO

    24. maj 2018 | 21:51

    PA,TO JE JEDAN KRALJ U SVAKOM POGLEDU...BRAT NAŠ,SVIH NAS KOJI SE RAZUMEMO U FUDBAL I LEPOTU POROKA....ŽIV BIO,GAUČO,I UBACI TREĆU U KREVET....A SESTRA I SVI OSTALI NEK SE LJUTE...MAJSTORE,DODJI U ZVEZDU,NE MORAŠ DA TRENIRAŠ,ZAVRŠIĆEMO TO...

  • CHE

    24. maj 2018 | 18:32

    Tri bolesnika...sta reci.Trajace dok bude para kao i uvek..

  • Misa

    24. maj 2018 | 18:18

    To care legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA