≫ 

Kantona ismejao Nejmarov imidž, prosuo je špagete na glavu da dočara frizuru Brazilca (FOTO)

Legendarni Francuz nije ostao ravnodušan na novi imidž Brazilca

  • 8

Kada je fudbal još pripadao sirotinji, ljudi poput Erika Kantone bili su heroji radničke klase, temperamentni Francuz je obeležio eru u engleskom fudbalu, autentičnom pojavom, ponašanjem, stilom, i iznad svega majstorstvom naterao je mase da mu kliču, da mu se klanjaju, bio je jedan od njih, bez foliranja i pretvaranja...

>>> Kao da su mu nudle prosuli na glavu: Nejmarova frizura mundijalka izazvala smehotres na internetu (FOTO)

Bio jedan od poslednjih svoje vrste, sada su druga vremena, moderni fudbal je iznedrio likove poput Nejmara, čije fudbalsko znanje nije tema ovde, već njegova briga o efemernim stvarima kao što je, recimo, frizura.

>>> Ovako izgleda kad se Kantona obruši na Nejmara: Brazilcu neće biti prijatno da čita izjavu legendarnog Francuza

Brazilac je protiv Švajcaraca predstavio navijačima novi imidž, nije bilo ravnodušnih na njegov novi krik, "tviter" se usijao od smehotresnih reakcija na Nejmarovu frizuru, ismejao ga je i veliki Kantona...

Francuz je na sebe prosuo tanjir špageta da bi pokazao kako on vidi to što je Nejmar sebi uradio, u ruci je držao Nejmarovu sliku radi poređenja, uz komentar "spaghetti al dente".

- Ooh, aah, šta kažete o mojoj novoj frizuri? Nejmar stajle… Ne izgleda kao po poslednjoj pariskoj modi - dodao je Francuz.

Nije ovo prvi put da Kantona proziva Nejmara, "uzeo ga je na zub" kad je ovaj za velike pare otišao iz jedne Barselone i završio u Pari Sen žermenu.

Spreman je za osvajanje modnih pisti: Nejmar Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 111

    18. jun 2018 | 17:56

    Bravo za Kantonu..Nejmar je obican primitivan ljanger iz neke teske ruralne sredine,pa kao takav nema ni ukusa ni stila,pokusava da od sebe napravi neki brend,a ispao je kao neki raznosac reciklazne sirovine na spediteru.

  • Haha

    18. jun 2018 | 18:06

    Ubitacna 7ca . Kakav igrac.

  • Putin R.S

    18. jun 2018 | 20:34

    Car

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA