≫ 

Njene grudi zasenile su i duel Del Potra i Đokovića: Prvi golman Argentine ima čime da se ponosi sem rekordom u River Plejtu (FOTO)

Na udarnim pozicijama portala u Argentini ona zauzima najviše prostora

  • 3

Argentinci su "poludeli" za uspehom Del Potra na US Openu, finale koje će igrati sa Đokovićem čeka se kao Nova Godina, međutim na dan finala u tamošnjim medijima, i to na udarnim pozicijama portala, može se videti i ovo - super seksi plavuša koja je sve ostale sportske događaje, pa i veliko tenisko finale, bacila u drugi plan.

Temperamentni Južnoamerikanci su jedva dočekali da vide oskudno odevenu suprugu reprezentativnog golmana Argentine Franka Armanija, koji se svetskoj javnosti predstavio na Mundijalu, gde se Gaučosi baš i nisu proslavili, no ovo je priča o njegovoj lepšoj polovini.

Ipak, dok ne pređemo na nju, valja reći da je Armani zaista sjajan - ovog leta je stigao u slavni River Plejt i već uspeo da upiše 800 minuta bez primljenog gola i po tome postane drugi najuspešniji čuvar mreže u istoriji kluba.

Naravno, to je i njegovu suprugu Danielu Rendon odmah učinilo još popularnijom, mada se i ona svakodnevno svojski trudi da privuče pažnju seksi f"fotkama" na instagramu.

Razlog zbog kojeg su je mediji toplo prihvatili i sve više joj daju prostor je njen novi "razgolićeni materijal", obnažila se i zagolicala maštu navijača koje je, cenimo, lako zapaliti.

Pogledajte i sami kakvu cicu ima prvi golman Argentine.

 
 
 
View this post on Instagram

...A post shared by danielaRendon (@dafarendon) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

Quiero ser ella siempre...A post shared by danielaRendon (@dafarendon) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

...........A post shared by danielaRendon (@dafarendon) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

Hasta viejitas... LealtadA post shared by danielaRendon (@dafarendon) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by danielaRendon (@dafarendon) on

 

Foto: Instagram @dafarendon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA