≫ 

Karlos Tevez objasnio ključnu razliku između Mesija i Ronalda

Nije da ovo već nismo znali, ali nije naodmet i gledište igrača koji je sa obojicom delio svlačionicu

  • 4

Večita dilema i glavolomka: ko je bolji fudbaler, Mesi ili Ronaldo, možda će onima koji još uvek nisu u stanju da se odluče za ovog ili onog, malo pomoći gledište Karlosa Teveza koji je sa obojicom delio svlačionicu. Kao takav, dobro je osmotrio sve mane i vrline dva najbolja igrača današnjice.

U izjavi koju je dao argentinskim medijima na ovu temu nije rekao ništa novo, a svodi se na konstataciju da je Mesi "suvi" talenat, dar prirde, vunderkind, a Portugalac fanatik treninga čime nadomešta sve ostale nedostatke.

>>> Možda je Mesi bolji, ali ne izgleda ovako dobro: Ronaldo se go gledao u ogledalu i divio lepoti!

Nasuprot Ronaldu, Mesi zaobilazi dodatni trening u svakom smislu, otkrio je Tevez, i to je ključna razlika između njih dvojice.

- Nikad nisam video Mesija u teretani, nikad ga nisam video da radi posle treninga neku vrstu vežbi sa loptom, doduše vežba penale: isprva nije ni njih vežbao, ali sada svaku loptu šalje u ćoškove. I to je uglavnom sve sa loptom što radi posle treninga.

Portugalac je Mesijeva sušta suprotnost, Tevez kaže da je ovaj toliko privržen radu na spravama da je to odavno prešlo u opsesiju.

- Kristijano uvek ide u teretanu posle treninga. Za njega je to opsesija, da bude prvi u svemu, uvek je na trening dolazio pre ostalih. Recimo, trening kreće u devet, on je spreman u osam, čak i ranije, u pola osam. Jednog dana sam hteo da ga preduhitrim, pa sam došao u sedam, ali on je već bio tu, i dalje pospan, ali je bio tu, prvi...

Dok Ronaldo diže, Mesi se odmara Francisco Seco
Ronaldo jače udara, Mesi bolje dribla Gonzalo Arroyo Moreno

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

VIDEO: Kristijano Ronaldo pozdravio Matićevog sina: Video sam da si kao ja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lom

    12. septembar 2018 | 15:50

    Mozemo da ih ne volimo ili volimo,ali obojici svaka cast za ono sto su postigli

  • Mister

    12. septembar 2018 | 19:16

    Čist primer da se radom može nadoknaditi zaostali talenat... Mesi je prirodno talentovan igrač... rodjen sa tim šmekom... dok Ronaldo nije.. ali je uspeo sve to da postigne..:Radom, voljom, predanošću..

  • Čak

    12. septembar 2018 | 16:24

    Karlito zver igrač!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA