EBUE: Više ne poštujem Persija!

- Izvinite, ali ne mogu da imam poštovanje prema kapitenu koji napušta brod - napisao je na svom nalogu na Tviteru fudbaler Galatasaraja i bivši Persijev saigrač Emanuel Ebue

  • 0

Bivši fudbaler Arsenala Emanuel Ebue izvređao je dugogodišnjeg saigrača Robina van Persija, zbog odluke da karijeru nastavi u Mančester junajtedu.

- Izvinite ali ne mogu da imam poštovanje prema kapitenu koji napušta brod. Venger je napravio odličan posao, on je ekonomista, prodao je istrošenog igrača. Van Persi više nikad neće biti isti igrač - napisao je na Tviteru Ebue, trenutno igrač Galatasaraja.

Vest o prelasku Van Persija u Junajted izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno navijača Arsenala, koji su širom Engleske palili njegov dres sa brojem 10.

Trener "tobdžija" Arsen Venger rekao je da ima zamenu za Persija.

- Olivije Žiru i Lukas Podolski su prvobitno dovedeni da nadoknade odlazak Van Persija. Njegov ugovor trajao bi još samo godinu dana, tako da nismo mogli ništa da uradimo da bi ostao - rekao je Venger.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA