PREMIJER: Ivanović najavio pohod na titulu (VIDEO)

Kapiten reprezentacije Srbije započeo je i realizovao kontranapad, iz kojeg je Čelsi poveo već u drugom minutu, prvak Evrope moćan protiv Vigana u prvom kolu prvenstva - 2:0

  • 0

Osvajač Lige šampiona Čelsi rutinski je došao do pobede na gostovanju Viganu u prvom kolu Premijer lige i najavio pohod na titulu. Sve je praktično rešeno u prvih sedam minuta kada se mreža domaćina dvaput zatresla.

U drugom minutu kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović započeo je, a onda i krunisao sjajnu akciju Čelsija sigurnim udarcem sa 12-13 metara, posle sjajnog ubacivanja u napad po desnom boku.

Već u šestom minutu Eden Azar iznudio je penal kada je na njega startovao, čini se nepotrebno oštro, defanzivac Vigana Ramis. Siguran egzekutor bio je, po običaju, Frenk Lampard.

Rano stečenu prednost Čelsi je bez mnogo problema održavao, a najbolju priliku Vigan je imao u 45. minutu, kada je šut Franka di Santoa blokirao golman Čelsija Petr Čeh, da bi sve raščistio David Luiz.

Da Fernandu Toresu ne ide baš najbolje već neko vreme potvrdilo se u 63. minutu, Tores je praktično savladao golmana, ali gol je u poslednjem trenutku sprečio Ramis.

U finišu meča Vigan je opsedao gol Čelsija, ali niko u domaćem timu nije bio dovoljno koncentrisan da bi naciljao mrežu gostiju, ili je Čeh branio ili su igrači Vigana promašivali.

Subotnje rezultate prvog kola Premijer lige možete pogledati ovde.

DANAS:

Vigan - Čelsi 0:2

(Ivanović 2, Lampard 7 p)

Mančester siti - Sautempton 3:2 (1:0)

SUTRA

Everton - Mančester junajted (21.00)

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA