KASANO OPLEO PO GALIJANIJU: Voli samo poltrone koji mu se uvlače!

- Morati je hteo da me dovede još pre nekoliko godina, u eri Žozea Murinja, ali tada sam bio baš lud i normalno je što me nisu hteli. Sada sam se smirio

  • 0

Sada već bivši fudbaler Milana Antonio Kasano oštro je kritikovao "roso-nere" i njihovog predsednika Adrijana Galijanija, koga je optužio da je glavni krivac zbog njegovog prelaska u Inter.

- Optužuju me da sam nezahvalan što sam ovako otišao iz Milana, ali ovog puta nisam ja kriv, krivica je na ljudima sa odgovrnih pozicija. Galijani je samo obećavao, a ništa nije uradio ili ispunio. Okružio se poltronima, jer voli kad mu se ljudi uvlače - rekao je Fantantonio na promociji u Interu.

Kasanu je najviše zasmetalo to što je Milan dozvolio dvojici ponajboljih igrača Zlatanu Ibrahimoviću i Tijagu Silvi da odu u PSŽ.

Bivši nestašni dečko italijanskog fudbala, koji se u poslednje vreme smirio, ponovio je da je oduvek bio navijač Intera, ali da su se tek sada stekli uslovi da obuče "plavo-crni" dres.

- Morati je hteo da me dovede još pre nekoliko godina, u eri Žozea Murinja. Ali, tada sam bio baš lud i normalno je što me nisu hteli. Sada sam se smirio i konačno su se stekli uslovi da zaigram za moj voljeni Inter - poručio je Kasano.

On je otkrio da je imao i finansijski mnogo unosniju ponudu iz Katara, ali ju je odbio zbog prilike da igra u Interu, ali i zbog ambicija da putuje u Brazil na Mundijal, a svestan je da iz katarske lige teško da bi izborio mesto.

- Lepo je u Kataru, ali Inter i "azuri" su moj prioritet. Da li ću igrati na startu nove sezone u Seriji A - ne znam, o tome odlučuje trener - zaključio je Kasano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA