ČELSI HOĆE MATIJU: U Fiorentinu stigla ponuda od 18 miliona evra za Nastasića!

Kako prenose italijanski mediji, "plavci", koji su zimus takođe pokazali interesovanje za jednog od najtalentovanijih štopera na svetu, žele da "opipaju" koliko je predsednik Fiorentine Andrea Dela Vale ozbiljan kada poručuje da Nastasić i Stevan Jovetić nisu na prodaju

  • 0

Šampion Italije je poslao unosnu ponudu Fiorentinu za Stevana Jovetića, a za još jednog igrača "ljubičastih" se raspituje evropski fudbalski šampion Čelsi. "Plavci" su na adresu Fiorentine poslali zvaničnu ponudu vrednu 18 miliona evra za transfer mladog srpskog reprezentativca Matiju Nastasića.

Kako prenose italijanski mediji, "plavci", koji su zimus takođe pokazali interesovanje za jednog od najtalentovanijih štopera na svetu žele da "opipaju" koliko je predsednik Fiorentine Andrea Dela Vale ozbiljan kada poručuje da Nastasić i Stevan Jovetić nisu na prodaju.

Naime, prvi čovek "ljubičastih" prošle nedelje odbio je ponudu Mančester sitija od 50 miliona evra za srpskog i crnogorskog reprezentativca.

Nastasić ima samo 19 godina, karijeru je počeo u Partizanu, a već drugu sezonu je standardni prvotimac Fiorentine . Za A reprezentaciju Srbije odigrao je dve utakmice.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA