ODRŽAO REČ: Milijaš ponovo na "Marakani"

Nekadašnji kapiten "crveno-belih" će, ukoliko Seltik naprasno ne odluči da otkupi njegov ugovor iz Vulvsa, potpisati papir na "1+3" godine

  • 0

Data reč je svetinja! Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš ponovo će obući dres kluba iz Ljutice Bogdana. Nenad Milijaš se tokom srede, kako piše "Sportski žurnal", dogovorio sa upravom dosadašnjeg kluba, engleskim Vulverhemtonom, oko prekida ugovora i već u četvrtak bi mogao da se pojavi u Beogradu.

 

Prema istom izvoru on će do kraja nedelje biti promovisan u novog igrača Crvene zvezde. Za njega su se u poslednje vreme raspitivali i ljudi iz Seltika i francuskog Liona, a jedina prepreka mogla bi da bude činjenica da uprava tima iz Glazgova ozbiljno razmišlja da potpuno otkupi njegov ugovor od Vulvsa.

 

Iskusni vezista je još ranije dao reč Zvezdi, problem su bili jedino uslovi rastanka sa engleskim klubom. Sada je izvesno da se vraća na Marakanu. Potpisaće ugovor na godinu dana, a u sutra ili u subotu biće promovisan u najveće letnje pojačanje "crveno-belih".

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA