NOVI PROBLEM: U Zvezdi najavljen generalni štrajk!

Članovi Radne zajednice stupiće u generalni štrajk ukoliko ne dobiju bar deo zaostalih dugovanja u proteklih šest meseci, što je v.d. genseka Pantović obećao da će se desiti do srede

  • 0

Rukovodstvo Crvene zvezde susreće se sa novom teškom situacijom, pošto su članovi Radne zajednice najavili štrajk zbog neisplaćenih plata u proteklih šest meseci.

Na "Marakani" su članovi u razgovoru sa v.d. genseka Stefanom Pantovićem izrazili nezadovoljstvo jer im je nekoliko puta obećano da će obaveze prema njima biti regulisane u najskorije vreme.

To se nije desilo, pa je najavljeno da će članovi Radne zajednice stupiti u generalni štrajk ukoliko ne dobiju bar deo zaostalih dugovanja. Pantović je ponovo obećao da će do srede dobiti plate ili će u suprotnom otići iz kluba.

U Ljutice Bogdana bi finansijska situacija bila mnogo lakša da su "crveno-beli" uspeli da se plasiraju u Ligu Evrope kao njihovi večiti rivali.

Gol fudbalera Partziana Ivana Ivanova, koji je bio dovoljan za pobedu nad Tromsom i prolaz u grupnu fazu LE, doneo je upravi "crno-belih" 1,3 miliona evra, koliko UEFA dodeljuje svakom timu koji se plasira. Za remi protiv Intera, Rubina i Nefčija dobija se 100.000 evra, a pobeda 200.000. Ako napravi podvig i prođu grupu, Partizan će dobiti oko pola miliona. A tu su još i TV prava, prodaja karata...

(Telegraf.rs / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA