PARTIZAN U LIGI ŠAMPIONA: Sloga demolirana u "paklu" Banjice!

Partizan pobedio prvaka BiH 31:16 uz fenomenalnu igru i tako obezbedio sebi plasman u elitu, gde ga čekaju velikani

  • 0

Elita u Beogradu. Partizan je demolirao Slogu iz Doboja i u bučnoj atmosferi Banjice overio drugo uzastopno učešće u Ligi šampiona, gde ga čekaju novi rukometni spektakli.

Partizan-Sloga 31:16 (15:8). Lakše nego što su očekivali, "crno-beli" su sebe upisali kao učesnika Grupe A Lige šampiona!

Nadamo se tome da će Partizan igrati u "Pioniru", gde bi "crno-beli", uz atmosferu koja je karakteristične za košarkaške mečeve Partizana, mogli da pomrse račune velikim evropskim ekipama.

"Crno-beli" protiv Monpeljea, Čehovskih Medveda, Flensburga, Ademar Leona i Hamburga (pobedio Sent Rafael u finalu kvalifikacija 32:31)!

Spektakularne evropske ekipe biće gosti Beograda zaslugom ekipe koja suvereno vlada domaćim rukometom.

Ispostavilo se da je meč sa Portom u subotu bio vredan ulaska u Ligu šampiona. Finale pre finala. Jasno je bilo već posle desetak minuta igre protiv Dobojlija da je "crno-belima" meč sezone bio onaj protiv portugalskog šampiona.

PAKAO BANJICE UPLAŠIO GOSTE!

"Zabranjeni grobari" na tribinama davali su štimung "grobarima" na terenu. "Crno-beli" su od prvog minuta mleli prvaka BiH i dozvolili mu prvi gol tek u 10. minutu, a drugi na početku 20!

Gosti nisu znali gde se nalaze, očito ih je veoma jaka odbrana srpskog šampiona potpuno izbacila iz koloseka, pa Slogini igrači nisu uspeli pošteno ni da priđu rezultatski Partizanu!.

"Crno-beli" su najviše zahvaljujući iskusnom Nenadu Maksiću stigli do neverovatnih 11:1, a na poluvremenu su imali solidnih sedam golova prednosti - 15:8!

Sloga se u drugom delu totalno raspala, Partizan je igrao u istom ritmu, pa su gosti postigli još svega osam golova !

PARTIZAN: Vаsić (14 odbrаnа, 1 sedmerаc), Milošević 1, V. Ilić 1, Mešter, Rаdаnović, Pаvlović, Mаksić 8, Žujović 4, Rаdovаnović (3 odbrаne), Kаjgаnić 2, Rаdivojević 3, N. Ilić 5, Kostаdinović, Ivošević 1, Mitrović 3, Mаrsenić 3.

SLOGA: Dejаnović (7 odbrаnа), Biljаkа, Vukićević 1, Šijаković, Memišević, Antonović, Stаnković 1, Čаkić 2, Mаksimović, Pаvlov, Pešić 8, Đurić, Pаnić, Kukrikа 1, Beljić 3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA