Rambo Petković sportski direktor Flamenga?

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde u timu Ronalda Gomljevskog, glavnog kandidata za novog predsednika Flamenga

  • 0

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezd Dejan Rambo Petković, ima velike šanse da postane novi sportski direktor Flamenga. Petković je u timu Ronalda Gomljevskog, glavnog kandidata za novog predsednika kluba, a zvanična potvrda da će u slučaju pobede Gomljevskog popularni Rambo dobiti ulogu sportskog direktora očekuje se narednih dana.

Petković je verovatno najbolji deo svoje igračke karijere proveo u Brazilu, nastupao je za nekoliko klubova, dres Flamenga nosio je u dva navrata, a 2009. postali su prvaci Brazila.

Petković je u Brazilu vrlo popularan i ima veliku podršku navijača da se ponovo vrati u klub, ovog puta kao funkcioner, pošto aktuelnoj predsednici Patrisiji Amorim pada popularnost. Tačan datum izbora u Flamengu još nije određen, mada se veruje da će biti početkom decembra.

Ozbiljnost Rambovih ambicija pokazuje i to što je završio prestižan kurs za sportske direktore u organizaciji Fudbalskog saveza Španije.

(Telegraf.rs / Izvor: redstarbelgrade.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA