VUJOŠEVIĆ: Zemlja će biti srećnija sa sitim ljudima (FOTO)

- Bavim se trenerskim poslom od 18. godine, a do sada možda nisam vodio talentovaniju generaciju od ove. Kada bi ostali zajedno tri-četiri godine, bili bi kandidati za osvajanje Evrolige - rekao je povratnik na klupu Partizana

  • 0

Košarkaški klub Partizan predstavio je pred nekoliko hiljada pristalica na Kalemegdanu tim za novu sezonu u kojoj, prema rečima Duška Vujoševića, igrači i navijači mogu da očekuju "krv, znoj i rad".

 

- Bavim se trenerskim poslom od 18. godine, a do sada možda nisam vodio talentovaniju generaciju od ove. Nije to fatamorgana, jer momci imaju veliku ljubav prema košarci i jaku volju. Ne smemo da pogrešimo kada je ovaj tim u pitanju. Kada bi ostali zajedno tri-četiri godine, bili bi kandidati za osvajanje Evrolige - rekao je povratnik na klupu Partizana Vujošević, čiji govor su navijači nekoliko puta prekidali pesmom.

 

On je ponovio da ekipa Partizana, koja je 11 godina uzastopno šampion Srbije, nema adekvatnu podršku i da se klubu već neko vreme obećavaju "sela i gradovi".

 

- Partizan godinama proizvodi igrače za reprezentaciju, osvaja titule u Srbiji i Jadranskoj ligi, a nema takav tretman. Mnogo bolji tretman ima Radnički iz Kragujevca, zahvaljujući Mlađanu Dinkiću. Zvezda takođe, ona i treba da se zahvaljuje na pomoći gradu, a mi ne - poručio je Vujošević, i dodao:

 

- Ne bavimo se time da usrećimo zemlju, nego da igramo dobru košarku. Neće zemlja biti srećna kada ne znam ko bude prvak, već kada ljudi budu siti - dodao je trofejni stručnjak.

 

Tim Partizana za sezonu 2012/2013:

 

Vladimir Lučić (kapiten), Danilo Anđušić, Dejan Musli, Leo Vesterman, Davis Bertans, Bogdan Bogdanović, Nemanja Milutinov, Ivan Marinković, Dragan Milosavljević, Marko Čakarević, Branislav Đekić, Mihail Čekovski, Đorđe Gagić, Dru Gordon, Tori Tomas.

 

 

(Tanjug.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA