VELIMIR GAŠIĆ: Mogli bi klinci malo brže da stasavaju!

Pomoćni trener crno-belih najavljuje napredak i poziva publiku da napuni "Pionir" protiv CSKA. Vujoševiću istekla kazna, vodi tim u Podgorici.

  • 0

Partizan je, uz mnogo muke i bez povređenog Torija Tomasa, pobedio Široki u 4. kolu Jadranske lige, ali pomoćni trener "crno-belih", koji već treću utakmicu zaredom vodi tim, kaže da razloga za brigu i paniku nema.

- Mi imamo mnogo strpljenja i vere u ovaj mladi tim, ali će njihovo stasavanje i odrastanje morati da bude ubrzano, pogotovo kada je igra u napadu u pitanju. Ne smemo sebi da dozvolimo luksuz da mašimo zicere i neke lagane šuteve, jer to uvodi dodatnu nervozu među igrače, reflektuje se na tim, ali i na rezultat i ritam same utakmice - navodi Velimir Gašić.

Ono što je iznuđeni prvi trener "crno-belih" pohvalio je igra u odbrani.

- Sve dobre stvari koje uradimo, što se najbolje videlo u trećoj četvrtini, proističu iz dobre odbrane, gde smo primili samo šest poena, od toga tri sa bacanja. Međutim, mi nismo ubacili nekoliko zicera, oni su imali nekoliko bitnih skokova u napadu i doveli utakmicu u neizvesnost. Drago mi je da smo na kraju pobedili i da su momci shvatili da dobar napad proističe iz dobre odbrane.

- Dobro je za samopouzdanje da se ovakva utakmica dobije  - zaključio je pomoćni trener Partizana.

(B. Božović / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA