PIRS: Ne plašimo se atmosfere u Srbiji

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Engleske kaže da će Srbija "učiniti sve da pritisne", ali da će se njegovi momci maksimalno spremiti jer žele da pobede

  • 0

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Engleske Stjuart Pirs rekao je da se njegova ekipa neće uplašiti atmosfere u Kruševcu u revanšu baraža za EP protiv Srbije, kao i da ne očekuje uvrede na rasnoj osnovi.

- Imamo mi dovoljno iskusnih ljudi u našoj svlačionici. Umeće da se nose sa atmosferom koja nas očekuje. Jasno je da se radi o mladim igračima, ali uvek su bili spremni za ove evropske izazove. Ništa još nije rešeno, znam da će domaćin učiniti sve da nas pritisne, ali spremaćemo se maksimalno i želimo da pobedimo - rekao je Pirs za televiziju "Skaj".

Pirs je bio selektor mlade reprezentacije Engleske i na EP 2007. godine u Holandiji, kada je grupa srpskih navijača na rasnoj osnovi vređala Neduma Onuohu.

- Prošlo je nekoliko godina od tog incidenta i verujem da se tako nešto neće ponoviti. Moja jedina briga je da igrači budu spremni za meč. Ukoliko se i desi nešto nepredviđeno, postoje osobe i institucije koje će sa baviti time - dodao je Pirs.

Selekcija Engleske je u prvom meču, koji je odigran prošlog petka u Noriču, slavila sa 1:0. Sutrašnji revanš u Kruševcu igra se od 18 sati.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA