ĐOKOVIĆ: Osetio sam pad energije u drugom setu

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković rekao je da je pad njegove energije u drugom setu glavni uzrok poraza od Amerikanca Sema Kverija. London sada prioritet

  • 0

Novak Đoković je na opšte iznenađenje izgubio meč drugog kola ATP masters turnira u Parizu od Sema Kverija. Kveri je popravio svoju igru u drugom setu nakon Novakovih 6:0 u prvom, ali najbolji srpski teniser ne navodi bolju igru Amerikanca kao glavni uzrok poraza već svoj umor.

 

- Znao sam da ću imati probleme sa energijom. Nije je bilo u drugom setu, jednostavno sam osetio veliki pad u igri. Borio sam se za svaku loptu, međutim, mučio sam se, nije išlo - izjavio je Ðoković posle iznenađujuće eliminacije na poslednjem mastersu sezone.

 

On je kao drugi nosilac na turniru bio slobodan u prvom kolu, a u startnom duelu izgubio je od Kverija sa 2:1 u setovima - 0:6, 7:6 (7:5), 6:4.

 

- Poraz ima i svetliju stranu, imam više vremena da se odmorim i pripremim za završni turnir u Londonu. Proteklih nekoliko nedelja prolazio sam kroz težak period, neke stvari su se desile, mnogo toga mi se vrzmalo po glavi. Morao sam da se suočim sa, za mene, neuobičajenim stvarima - izjavio je Ðoković, odbijajući da komentariše medijske napise da mu je otac smešten u bolnicu u Srbiji zbog zdravstvenih problema.

 

- Kada izgubite meč, onda treba da se okrenete narednom izazovu, a to je sada poslednji ovogodišnji turnir u Londonu -poručio je Ðoković.

 

(Tečegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA