ALEKSA BRĐOVIĆ: Zvezdaš sam, ali dajem srce za Partizan

Odbojkaš Partizana ne krije svoju navijačku orijentaciju, a u klubu nemaju ništa protiv dok god pruža maksimum u nastupima za "crno-bele"

  • 5

Aleksa Grbović, odbojkaš Partizana, ne krije da je navijač  Crvene zvezde, ali tvrdi da ga to ne ometa da za "crno-bele" uvek daje maksimum na parketu.

Brđović junior je privukao pažnju kada je uslikan sa kapom Crvene zvezde, a ta se fotografija pojavila na Fejsbuku i izazvala među mnogim simpatizerima "crno-belih" gnevne reakcije. Aleksa je, inače, sin poznatog reprezentativca Dejana Brđovića, koji je u nekoliko navrata tokom karijere nosio crveno-beli dres.

SLIKA JE NASTALA IZ ZEZANCIJE

Sam Aleksa u fotografiji ne vidi ništa sporno, već tvrdi da je ona plod šale.

- Nema tu mnogo šta da se komentariše. To je slika iz zezancije. Ja igram za Partizan i dajem srce za taj klub - rekao je mladi Brđović za Telegraf.rs.

Saigrači, naravno, znaju da sam navijač Zvezde i, dosad bar, nije bilo nikakvih problema sa njihove strane, sve je super - ocenio je svoj boravak u redovima "crno-belih" povremeni reprezentativac Srbije.

Na logično pitanje kako mu je kada igra protiv voljenog kluba, Aleksa odgovara da je već naučio da kontroliše emocije.

- Često su me to pitali, a ja odgovaram da dajem sve od sebe za klub za koji igram. Imao sam već dosta mečeva protiv "crveno-belih", imam tu iskustva i nemam nikakvih problema - zaključio je Aleksa Brđović.

Da je situacija u odbojci mirna i da nema tenzija i takvog rivaliteta između dva kluba, govori i reakcija odbojkaškog kluba Partizan.

BEZ KAZNE IZ KLUBA

OK Partizan ne namerava da kazni svog igrača zbog ispoljavanja simpatija prema večitom rivalu i ne vidi u tome ništa krupno, za razliku od košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca koji je smenio kapitena Stefana Jovića zbog podrške "crveno-belima" u derbiju sa Partizanom.

- Pa, normalno da nećemo da ga kaznimo. Aleksa Brđović je deklarisani navijač Zvezde, ali sve obaveze prema Partizanu izvršava maksimalno, kao najbolji "grobar" - izjavio je Peđa Golijanin, direktor OK Partizan za Telegraf.

- Klub neće da reaguje zbog takvih, nevažnih stvari, Brđović je vrhunski profesionalac, reprezentativac, a njegove lične simpatije su privatna stvar. Kod nas u odbojci nema gorčine kao u nekim drugim sportovima, Partizan i Crvena zvezda na terenu su najveći rivali, a van njega najbolji sportski prijatelji. To je i stav odbojkaške organizacije - ocenio je Golijanin.

(A.Č. / Foto: wienerliga.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    23. novembar 2012 | 23:29

    jel onog Vujosevica sto je bio trener Zvezde?

  • Nenad Pantelić

    23. novembar 2012 | 17:31

    Treba njemu dovesti Duleta Vujoševića da mu objasni par stvari :D

  • Nenad Pantelić

    23. novembar 2012 | 17:37

    Treba njemu Vujoševića poslati da mu objasni par stvari :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA