VUJOŠEVIĆ: Kao da su nam sudije poslali iz Haga!

- Od tri poslednja napada - tri sumnjiva faula. Moramo da budemo svesni tretmana koji imamo kao zemlja i kao košarka. Nijedna pobeda se ovde više ne podrazumeva - rekao je trener Partizana

  • 3

Nekoliko spornih odluka u poslednjoj četvrtini utakmice osmog kola Evrolige između Partizana i Lijetuvos Ritasa iznerviralo je trenera "crno-belih" Duška Vujoševića. Na konfrenciji na medije posle pobede njegove ekipe (75:74), Vujošević je slikovito opisao šta misli o suđenju.

- Izuzimajući Hose Martina iz Španije, ovi drugi, pogotovo brat Grk, sudio je pravedno kao u Haškom tribunalu. Od tri poslednja napada - tri sumnjiva faula. Moramo da budemo svesni tretmana koji imamo kao zemlja i kao košarka. Nijedna pobeda se ovde više ne podrazumeva - istakao je Vujošević posle utakmice osmog kola Grupe D u hali "Pionir".

Vujošević je rekao da je svaka pobeda njegove mlade ekipe u Evroligi "značajan trofej".

- Veoma važna pobeda. Za ovako mlad sastav Partizana svaka pobeda u Evroligi je značajan trofej. Skinuti 'skalp' bilo kom protivniku u ovom takmičenju je uspeh. Normalno je da se mi unapred mirimo sa lošim rezultatom kada igramo sa jačim protivnikom poput Barselone, ali ova ekipa može da igra sa svima - rekao je Vujošević.

On je kazao da je Lijetuvos kvalitetna ekipa koja ima velike ambicije.

- Lijetuvos je kvalitetna ekipa, došli su ovde sa velikim ambicijama da dobiju utakmicu i da protiv Bamberga kod kuće obezbede prolaz u sledeće kolo. To je važno svim ekipama jer to omogućava još utakmica, tako da je motivacija uvek velika kada se igra Evroliga - kazao je trener Partizana.

Vujošević se zahvalio navijačima na podršci, ali je rekao da ne može da razume da neko baca predmete na teren, jer će klub morati da plaća uvećane kazne, istakavši da on još dinar nije primio od kako je preuzeo klupu.

Na pitanje da li bi prokomentarisao igru svojih plejmejkera, Vujošević je rekao da više ne želi da pojedinačno komentariše svoje igrače.

- Ja sam jednom pogrešio što sam prozvao dvojicu igrača koji su iskočili iz svojih zadataka, pa je ispalo ko zna šta. Ne komentarišem pojedinačne učinke - kazao je trener "crno-belih".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahaha

    30. novembar 2012 | 10:33

    Ajde bre kako te nije vise sramota da kukas. Pa nije ti to domaca liga pa da mozes da pretis i da bijes sudije. Ako ti se ne svidja batali posao trenera. PLACI.ICKO

  • del.vz

    30. novembar 2012 | 17:14

    Debeli, nemozes biti toliko glup da i sam poveruješ u sopstvene laži-dobili ste na guranje sudije koji nije dosudio očigledan faul u napadu nad Nedovićem onog vašeg invalida od igrača. Nakon toga njihov najbolji igrač izlazi zbog povrede i nemože da učestvuje u samoj završnici. Ma pokrij se bre klompavim ušima i ljubi sudije u bulju, ako već nisi!

  • dodje maca na vratanca

    30. novembar 2012 | 13:18

    @hahaha@Ocigledan istup navijaca C.Zvezde??? A da ja sam cuo da navijaci Zvezde do pre mesec dana NISU ZNALI DA SPORTSKI ZURNAL IMA DVA DELA!!!Valjda u tom drugom delu nije bilo sportova gde su imali ekipe...kosarka,vaterpolo,rukomet,rvanje!""

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA