PREKIPELO IM: Rukometaši Zvezde u štrajku, Peruničić ih podržava!

- Za sve postoji granica, a ova je odavno pređena. Nekoliko puta su na moju molbu prekršili dogovor i nastavili da treniraju i igraju - rekao je trener "crveno-belih" Nenad Peruničić

  • 0

Rukometaši Crvene zvezde odlučili su da ne igraju na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca zbog neisplaćenih zarada.

Konkretno, za ovaj potez su se opredelili kapiten Boban ŽivkovićNikola DokićStefan Ćirić i Uroš Milošević.

– Za sada je tako. Ako slučajno odlučimo da igramo, biće to samo zbog trenera Peruničića i zato što volimo Zvezdu! – istakla je pomenuta četvorka.

Slična situacija zadesila se pred derbi sa rukometašima Partizana. Zvezdini igrači su najavljivali štrajk, ali je tada uplatom određene svote situacija smirena. U međuvremenu nije bilo obećanih uplata igračima, pa nekoliko dana pred meč u Kragujevcu pojedini igrači nisu trenirali.

Trener Crvene zvezde Nenad Peruničić potpuno razume potez igrača.

– Za sve postoji granica, a ova je odavno pređena. Nekoliko puta su na moju molbu prekršili dogovor i nastavili da treniraju i igraju. Hvala im za sve što su trpeli. Oni su za pohvalu i ponos. Njihova je najveća zasluga za rezultate, sve od januara naovamo. Svi rezultati su odraz njihove posvećenosti klubu i radu. Oni su na najbolji način predstavljali Zvezdu. Ne zameram im, razumem ih. Žao mi je da ih gledam kako se muče - rekao je Peruničić.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA