TONČEV: Zvezda u maju osvaja titulu!

- Dovešćemo pet ili šest igrača od kojih su većina iskusni, koji mogu odmah da budu čvrst oslonac - rekao je potpredesnik kluba sa "Marakane"

  • 5

Potpredsednik u novoj upravi FK Crvena zvezda Ivica Tončev optimistično je najavio da će "crveno-beli", i pored minusa od šest bodova u odnosu na Partizan, jurišati na titulu već u 2013. godini.

- Nisam pristalica obećanja, više volim da pričamo kada se neke stvari odrade u narednom periodu. Svaki od potpredsednika na narednom sastanku rukovodstva dobiće zaduženja i ozbiljno se posvetiti poslu. Strategija je da osvojimo titulu, a da Zvezda osim uspeha na terenu postane jedan stabilan klub i da dobro posluje i živi kao svaka firma od svojih prihoda. Dovešćemo pet ili šest igrača od kojih su većina iskusni, koji mogu odmah da budu čvrst oslonac, dok neki talenti ne stasaju za takve uloge - rekao je Tončev.

Potpredsednik kluba smatra da ekipa nije bila dovoljno fizički spremna u jesenjem delu sezone.

- Sve je relativno, a bez obzira što nisam stručnjak, vidi se da ekipa nije fizički spremna. Igrači, kada su na nivou od 40 ili 50 odsto od maksimuma, onda je to problem lociran u jesenjem delu sezone. Tu su sada Dragan Džajić i Zoran Stojadinović za rešavanje pitanja na sportskom polju.

Tončev je najavio i nove zahteve po pitanju ponašanja igrača.

- Sigurno da disciplina od prvog dana priprema mora da bude na visokom nivou, a da se pogotovo na utakmicama neće tolerisati nasilničko ponašanje igrača našeg tima. Neće moći da se prigovara sudijama ili vodi rasprava posle dodeljenog žutog kartona. Ovakvi detalji su zabranjeni od strane nove uprave.

Savetnik premijera Ivice Dačića ističe da je potrebna podrška sponzora i pored toga što je s generalnim sponzorom "Gazpromom" dogovoren bolji ugovor.

- Neću koristiti svoju političku funkciju ili utciaj da nekoga primoravamo na zajedničku saradnju. Sa ovog mesta mogu da odem za godinu ili dve, a najbitnije je stvoriti pozitivnu klimu i uzajamno poverenje. Jedino tako posao može da bude uspešan za dve strane i da klub bude podržavan u svojim planovima.

Tončev je na kraju obećao da će navijači Crvene zvezde videti bolje izdanje njihov0g kluba.

- To je najvažniji zadatak, a vremena ima dovoljno do starta sezone. Slede pripreme i žestoka borba za prvo mesto - završio je Ivica Tončev.

(Telegraf.rs/Sport)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    24. decembar 2012 | 10:46

    Ha,ha,ha,pa ko je ovaj ,opet neki sa estrade!?au romi pa vi ste prsli skroz.vracajte lukica!

  • Pablo

    24. decembar 2012 | 12:21

    Covece,a ko si ti????? Je l' mi mozemo konacno da dobijemo neke odgvore???? Koga ti predstavljas???

  • dodje maca na vratanca

    24. decembar 2012 | 13:35

    Ma ti si SRAMOTA za C.zvezdu,ovakvi ne bi mogli da budu u upravi nikad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA