SKIJANJE: Ignjatovićeva druga u veleslalomu

Najbolja srpska skijašica na stazi u Marija Almu ostvarila najbolji plasman ove sezone u ovoj disciplini, dok je u slalomu već jednom slavila

  • 1

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović nastavila je sa sve boljim rezultatima ove sezone, a tome u prilog ide drugo mesto na FIS veleslalomu u Marija Almu u Austriji.

Ignjatovićevoj je to najbolji plasman na jednoj međunarodnoj trci u veleslalomu ove sezone, dok je u slalomu, svojoj najjačoj disciplini, već jednom slavila.

Zahvaljujući drugom mestu u Marija Almu, Ignjatovićeva je osvojila svojih prvih 17 bodova u veleslalomu ove sezone.

Skijala sam dosta dobro, u prvoj vožnji sam bila osma, ali je čak nas pet bilo u 20 stotinki. Zadovoljna sam rezultatom i nadam se da će mi veleslalom ići sve bolje i bolje - istakla je Ignjatovićeva.

Pre veleslaloma u Marija Almu, Nevena je učestvovala i na slalomu u okviru Svetskog kupa u Flahauu, gde je ostvarila 45. vreme i nije uspela da se plasira u drugu vožnju i bori za bodove.

Nevenu predstojećeg vikenda očekuju dva slaloma Evrokupa u austrijskom Šrunsu, a potom će startovati u Mariboru, u okviru Svetskog kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duh Sibenka

    17. januar 2013 | 15:22

    Daaaaalekoooo ste od nas a u nas sniga a dabi u tri županije e to se zove najsportskija nacija skijanje musko,žensko,atletika,skok u vis,bacanje diska,pa pucanje a sta vise da nabrajan hahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA