BEZ SASTANKA: Vučić nije pričao sa Džajićem i Čovićem

- Nisam se sastao sa Džajićem i Čovićem, niti sam na bilo koji način posredovao između njih - rekao je potpredsednik Vlade novinarima u Skupštini Srbije

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić demantovao je da se u noći između srede i četvrtka sastao sa predsednikom Crvene zvezde Draganom Džajićem i potpredsednikom Nebojšom Čovićem, niti da je na bilo koji način posredovao u prevazilaženju sukoba između njih dvojice.

- Nisam se sastao sa Džajićem i Čovićem, niti sam na bilo koji način posredovao između njih - rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije.

Dnevni list "Sportski žurnal" objavio je da je tokom noći došlo do sastanka između Džajića i Čovića sa Vučićem, koji ih je i "spojio" na rukovodećim pozicijama, pa je bilo logično da je pokušao da ih pomiri.

Sastanak Džajića i Čovića sa Vučićem demantovao je i potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

Dvojica visokih funkcionera "crveno-belih" sukobili su se juče na "Marakani", gde je Džajić, navodno, udario Čovića posle kraće prepirke i posle toga napustio stadion uz odluku da podnosi ostavku.

Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovo izabran za predsednika na Skupštini, na kojoj je na funkciju došao i Čović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    24. januar 2013 | 17:39

    Svi iz zvezde demantuju, to je sigurno tacno. Opet je njemu priritet propali fudbalski klub nego drzava Srbija i njeni gradjani. O VS da i ne govorimo.

  • Marko93SD

    24. januar 2013 | 17:06

    Pa ovaj laze i sam misli da je istina !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA