KO JE MARK STILITANO: Telegraf otkriva sve o novom dečku Ane Ivanović (FOTO) (VIDEO)

Zaposlen je u firmi "Bombardier", koja se bavi proizvodnjom jahti, aviona i vozova. Roditelji su mu ultrabogati, igra tenis, golf, polo i često je u Beogradu. Nerazdvojan s Noletom, a poslušajte i kako pevaju

  • 7

Ana Ivanović ponovo je zaljubljena, a izabranik njenog srca je Mark Stilitano, dvadesetešestogodišnji Britanac, jedan od najboljih drugara Novaka Đokovića. Ana i Mark počeli su nedavno da se zabavljaju, a javnost je saznala za ovu vezu nakon što su ih paparaco fotografi u Australiji uslikali u ljubavnim pozama. Telegraf otkriva ko je novi izabranik prelepe Srkinje.

Iako je rođen na Ostrvu, Mark je zvanično stanovnik Monte Karla, a teniskoj javnosti širom sveta poznat je kao nerazdvojni "ortak" najboljeg svetskog igrača tenisa. Stilitano, iako se vodi kao teniser, nije izgradio uspešnu karijeru, nema ga na ATP listi, pa se oprobao u biznisu, i to veoma uspešno. U teniskoj karijeri, prema zvaničnim podacima, najviše je dospeo do 1417. igrača na planeti.

- Mark je zaposlen u firmi "Bombardier", koja se bavi proizvodnjom jahti, aviona i vozova. To je veoma uspešna firma,  među najuspešnijima u svetu, koja ima 32.000 zaposlenih, posluje na svim kontinentima u 25 zemalja. Njegova majka je, takođe, veoma uspešna poslovna žena koja se bavi prodajom elitnih nekretnina na Azurnoj obali. Cela porodica važi za veoma imućnu - kaže sagovornik Telegrafa koji je sa Stilitanom imao prilike da se druži u Beogradu.

Prema njegovim rečima, Mark je stalni pratilac Novaka Đokovića na turnirima širom sveta, i veoma često se može videti u njegovoj loži. Takođe, Stilitano je bio gost i na turnirima koji je porodica svetskog reketa broj jedan organizovala na Dorćolu, gde je privukao pažnju velikog broja volonterki turnira Serbia open.

Sa Novakom je vreme provodio i sada, tokom Australian opena, a upravo tokom australijske turneje (Ana i Novak igrali su početkom godine i Hopman kup) uslikan je sa jednom od najlepših Srpkinja u momentu razmene nežnosti na jednoj plaži u Melburnu.

O njegovoj bliskosti sa Novakom dovoljno govori podatak da se je na jednom od najvećih foruma za teniske navijače "Manstennisforums" među obožavaocima Noleta povela šaljiva rasprava nakon zajedničkih fotografija sa Markom da su njih dvojica u ljubavnoj vezi (!?). Precizni i uporni navijači su "iskopali" podatak da se u proteklih godinu dana gotovo ni na jednom turniru u prethodnih godinu dana nisu odvojili, a ispostavilo se da je njihovo druženje i pomoglo da Mark osvoji srce zvanično najlepše teniserke na svetu.

Inače, pored tenisa, Mark je pasionirani ljubitelj i i igrač golfa, doduše amaterski, ali ne propušta priliku gde god da ode, da isproba svoje znanje u ovom sportu. Pored tenisa i golfa, u kom se takmiči sa Noletom, Mark često igra i polo, a ljubav prema ovom sportu je nasledio od svog oca.

Na zvaničnom sajtu Đokovića stoji podatak da je prilikom prošlogodišnje pauze i spremanju turnira u Londonu i Parizu napravio odmor i otputovao u Crnu Goru sa svojim prijateljima da se odmori i poseti tamošnje manastire. Tekst na sajtu je islustrovan fotografijom Đokovića sa Markom. Međutim, detalja o utiscima  nakon poseta  manastirima u Crnoj Gori nema.

Pored svega navedenog, Mark često i zapeva. Poslušajte kako sa svojim najboljim drugom Novakom Đokovićem i njegovom braćom peva pesmu iz serijala "Roki" "Eye of the tiger":

 

(I. M. / Telegraf.rs, Foto: Facebook, novakdjokovic.com)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • j

    25. januar 2013 | 13:23

    A da pustite ljude na miru.Nek su oni nama srecni i zaljubljeni,al koga briga ko je i sta je on???

  • Stevan

    25. januar 2013 | 16:02

    Sta je sa likinjom pozadi, ne mrda

  • Cooom

    25. januar 2013 | 14:20

    Na ovom klipu su naduvani kao zivotinje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA