"UBIO" INTER ZBOG VENGERA: Jovetić pred Arsenalom?

Sjajan nastup reprezentativca Crne gore u pobedi Fiorentine nad Interom 4:1 obnovio glasine o njegovom prelasku iz Firence u London

  • 0

Sjajna partija Stevana Jovetića protiv Intera kada je sa dva gola, uz Adema Ljajića, bio ključni igrač u pobedi Fiorentine 4:1 u 25. kolu Serije A, izazvala je medijsku"eksploziju"na Ostrvu, gde se već neko vreme govori da je odlični Crnogorac najveće želja menadžera Arsenala Arsena Vengera.

 

Arsenal na trofej čeka od 2005, na titulu u Premijeru 0d 2004, neretko se blamira protiv autsajdera, poput subotnjeg poraza na "emirejtsu" od Blekburna u FA kupu, pa je očito da nešto mora da se menja.

 

Jovetić, koji je procenjen 26,5 miliona funti po sajtu Trasfermakt, naravno, nije jedina želja menadžera "tobdžija", pominju se i golmani Pepe Reina i Viktor Valdes, vezista Tuluza Etijen Kapu.

 

Eventualni transfer moraće da sačeka leto, a ono što se čini izvesnim je da su Arsenal i Jovetić potrebni jedan drugom, posle odlaska Robina van Persija u Mančester junajted londonskom klubu nedostaje golgeter, dok je za Jovetića verovatno već vreme da izađe na veću scenu od Firentinske, koja je u fudbalu, ipak, provincija.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA