0

POMIRENJE: Tajson i Holifild u zagrljaju, uvo nije stradalo! (FOTO) (VIDEO)

Ivanderu Holifildu je na promociji svog sosa za roštilj nenajavljen došao bokser koji mu je pre 16 godina odgrizao deo uva na istorijskom meču

Evander Holfild, Majk Tajson
Foto: AP

Šesnaest godina je prošlo od istorijskog boks meča na kom je Majk Tajson odgrizao deo uva Ivanderu Holifildu, posle čega su dva vrhunska boksera postali zakleti neprijatelji.

Ipak, Tajson i Holifild zakopali su ratne sekire na događaju koji nije bio borilačkog karaktera, tačnije – na promotivnoj večeri na kojoj petostruki šampion  Holifild predstavio svoj sos za roštilj u jednoj prodavnici u Čikagu.

Foto: AP

Foto: AP

Tajson je inače na promociju došao nenajavljen, i srdačno se pozdravio sa nekadašnjim rivalom i potrudio se da svoje zube drži podalje od Ivanderovih ušiju.

Samo sam želeo da vidim Ivandera. Volim Ivandera. Zauvek sam povezan sa njim – rekao je Tajson koji se igrom slučaja našao u Čikagu zbog svoje emisije koji će se prikazati u 36 gradova.

– Mislim da Majk želi ljudima da pokaže šta je krenulo po zlu. On ceni to što sam mu oprostio. I sebi je oprostio. Tako se u životu prilagođavate – rekao je iznenađeni Holfild.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Evander Holifild, Majk Tajson, Showtime, Video

foto dana

video dana