"DAJ BAR JEDNOM": Novak se zahvalio Nadalu za trofej u Monte Karlu

- Drago mi je što si mi dozvolio da konačno i ja podignem ovaj pehar - našalio se Ðoković obraćajući se Nadalu, koji je prethodnih osam godina osvajao titulu na ovom turniru

  • 3

Prvi teniser sveta Novak Ðoković izjavio je posle prvog trofeja u karijeri na Mastersu u Monte Karlu da ova titula za njega ima posebno značenje.

- Ovo mi je specijalno draga titula, jer sam je osvojio u gradu u kojem živim - rekao je na francuskom jeziku Ðoković, u čiju čast je prethodno bila intonirana himna Srbije.

Ðoković se obratio Rafaelu Nadalu, kojeg je pobedio prvi put ove sezone i 15. put u karijeri.

- Drago mi je što si mi dozvolio da konačno i ja podignem ovaj pehar - našalio se Ðoković obraćajući se Nadalu, koji je prethodnih osam godina osvajao titulu na ovom turniru.

Prvi reket Srbije dodao je da ne može da zamisli bolji start sezone na šljaci od ove pobede. Ðoković je u prvom setu skoro pregazio Nadala, došavši ekspresno do vođstva 5:0 i dozvolivši španskom teniseru da osvoji još samo dva gema u tom delu igre. U nastavku je Kralj šljake pokazao da nije bez razloga zaslužio tu titulu. Proradila mu je levica, vratio je brejk i došao nadomak izjedančenja (6:5), ali je Ðoković "dodao gas" , uzvratio brejkom u 12. gemu i u taj-brejku "nokautirao" Nadala.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    21. april 2013 | 18:27

    Nego sta nego zivis u Monte Karlu. Ko je jos lud da sa tolikim parama zivi u Srbiji i placa tolike poreze. Samo napreeeed....

  • Aco

    21. april 2013 | 19:07

    @bracala Sram da te bude za komentar. Za autore teksta samo napomena da ga Nole nije pobedio 3. put ove sezone, vec prvi, a pobedio ga je 3. put na sljaci ukupno. Nole masinerija!!! Kraljina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA