Radujko ne namerava da menja Karadžića!

Iako je ponovo aktuelna priča o Zvezdinom kandidatu za preuzimanje FSS, Radujko prema saznanjima Telegrafa ne želi više "učešća" u fudbalu od članstva u Upravnom odboru "crveno-belih"

  • 2

Branko Radujko nema nameru da nasleđuje Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije!

Telegraf saznaje da priča koja je bila aktuelna i pre godinu-dve dana ne stoji, a koja je ponovo aktuelizovana u beogradskim medijskim pričama.

Radujko, koji je inače član Upravnog odbora FK Crvena zvezda, nezvanično ima jednoglasnu podršku kluba da preuzme vodeću ulogu u srpskoj kući fudbala, ali on za to nema interesovanja, usled velikih obaveza kao zameniku generalnog direktora u "Gaspromnjeftu".

- Što se tiče fudbala, Radujku je trenutno dovoljan i angažman na oživljavanju Crvene zvezde kao članu UO, koja je u velikim finansijskim problemima - ističe naš izvor.

Podsetimo, Crvena zvezda na sve načine pokušava da pokrene konkretnu reakciju u Srbiji za smenjivanje Tomislava Karadžića kojim je godinama nezadovoljna kao glavnim čovekom Fudbalskog saveza Srbije, dok se Karadžić u sredu oglasio, istakavši da bi Zvezda mogla da napravi konkretnije poteze, a ne samo da preti njegovom smenom.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA