TEODOSIĆ HTEO DA BIJE SUDIJU! Isključen sa meča!

Teodosić je napustio teren na meču pred fajnal for Evrolige, jer je nasrnuo na arbitra toliko da su drugi morali da ga zaustavljaju * CSKA i bez njega savladao Himki sa 74:65 i primio pehar namenjen prvaku Rusije

  • 0

Košarkaš moskovskog CSKA i srpski reprezentativac Miloš Teodosić isključen je na najvećem ruskom derbi meču protiv Himkija jer je hteo da tuče sudiju!

Teodosić je napustio teren na meču PBL lige, pred fajnal for Evrolige, jer je nasrnuo na arbitra toliko da su drugi morali da ga zaustavljaju, izvestio je na Tviteru novinar ruskog portala "Sports.ru".

Plej Srbije je gurnuo sudiju udarivši ga u rame i zaradio dve tehničke greške, ujedno i isključenje.

Srpski košarkaš je zajedno sa Nenadom Krstićem u konkurenciji za najbolji tim Evrolige.

CSKA je i bez srpskog reprezentativca i jednog od najboljih igrača pobedio Himki sa rezultatom 74:65  i potvrdio već ranije osvojenu titulu šampiona Rusije. Za razliku od Teodosića, na visini zadatka bio je Nenad Krstić, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, koji je bio najefikasniji u redovima CSKA sa 13 poena i osam skokova.

Amerikanac Soni Vims i domaći košarkaš Saša Kaun postigli su po 10 poena, dok je u timu Himkija sa 14 poena prvi strelac bio Kelvin Rivers.

Do trenutka isključenje, Miloš Teodosić je zabeležio sedam poena, isljučen je pri rezultatu 27:21. Povod za besnu reakciju srpskog reprezentativca je što mu je dosuđeno vraćanje lopte na svoju polovinu terena. Do kraja prve četvrtine Himki je smanji na 29:26, a u drugom periodu viđena je dobra odbrana, ali i obostrano puno grešaka u napadu, pa je četvrtina završena sa 9:8 (!) za CSKA.

Meč je rešen u trećem periodu koji su "armejci" dobili sa 23:13, tako da su u završnu deonicu ušli sa velikih 61:47. Takvu prednost učesnik F4 Evrolige nije mogao da ispusti, a slavlje je uveličano podelom medalja posle utakmice i uručivanjem pehara kapitenu Viktoru Hrijapi.

Utakmici je prisustvovao i bivši igrač CSKA, Aleksej Šved, sada saigrač Nikole Pekovića u Minesoti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA