Da li Saša Ilić igra poslednji derbi u subotu?

Kapiten "crno-belih" koji iza sebe ima desetine mečeva sa Crvenom zvezdom za sada razmišlja samo o kraju sezone, ali ne i igračke karijere

  • 1

"Sale kapiten" dobro zna kako se pobeđuje i gubi u utakmicama protiv Crvene zvezde.

Kapiten Partizana Saša Ilić u svojim nogama ima desetine "večitih derbija", igra ih od 1997. godine, pa se s razlogom očekuje da će njegovo iskustvo biti od neprocenjive važnosti u subotu, u presudnom meču za šampionsku titulu.

Mada klub ne želi da se odrekne 36-godišnjeg igrača, ipak se postavlja pitanje da li će derbi u subotu biti poslednji na kom će igrati prekaljeni vezista.

U izjavi Telegrafu, kapiten kom bi "grobari" podigli spomenik u Humskoj rekao je da ne želi o tome da razmišlja u ovom trenutku.

- To su me dosta pitali ovih dana, ali o tome ništa ne bih pričao. Preokupiran sam subotom i time da završimo sezonu kako treba i osvojimo šestu uzastopnu titulu. Za sve ostalo lako ćemo se dogovoriti. U klubu sam domaći, sa svima se znam pa ćemo da vidimo šta ćemo da radimo - rekao je Saša Ilić.

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARI Karaburma

    14. maj 2013 | 16:52

    Prodata titula je l ste srecni cigani samo kukate nikad niste zadovoljni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA