NOLE, SREĆAN ROĐENDAN: Naša želja - Rolan Garos (VIDEO)

Najbolji svetski teniser danas puni 26 godina, a kako ga uskoro očekuje grend slem u Parizu, poželeli smo mu da osvoji trofej

  • 1

Najbolji teniser sveta Novak Đoković puni danas, 22. maja, 26 godina, a njegova rođendanska želja, ali i ono što bi mu svi poželeli, jeste osvajanje Rolan Garosa, jedinog grend slem turnira koji mu nedostaje u karijeri.

Đoković je rođen 22. maja 1987. godine u Beogradu, a zanimljivo je da je pre dve godine rođendan proslavio u Ambasadi Srbije u Parizu, gde je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić primio Novaka i ostale naše tenisere.

Pogledajte kako je to bilo 2011. godine

Međutim, ove godine, iako se turnir u Parizu bliži, Nole će, ipak, rođendan proslaviti u Monte Karlu, gde mu je već godinama baza, u društvu devojke Jelene i najbližih saradnika. Naravno, ni pokloni neće izostati, ali samo oni skromni, jer Đoković ne voli skupe poklone.

Najveći poklon koji može da dobije, tačnije da ga pokloni sam sebi, jeste pehar za titulu na Rolan Garosu, a nadamo se da to može da ostvari. Novak je prošle godine ostvario svoj najveći uspeh na Otvorenom prvenstvu Francuske plasiravši se u finale, gde je poražen od Rafaela Nadala sa rezultatom 1:3, po setovima 4:6, 3:6, 6:2, 5:7.

Žrebanje za Otvoreno prvenstvo Francuske održaće se u petak, 24. maja.

Da podsetimo, Nole je u dosadašnjem toku sezone osvojio tri ATP titule: Australijen open, Dubai i pre tačno mesec dana Monte Karlo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA