JELENA: Tek mi je 28. godina, kompletnija sam igračica!

Srpska teniserka posle pobede u drugom kolu Rolan Garosa istakla da joj godine ne predstavljaju problem da postiže bolje rezultate

  • 0

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je zadovoljna kako igra na Rolan Garosu i da to što ima 28 godina ne mora da znači da ne može da igra na vrhunskom nivou.

- Tek mi je 28, vidite da ima mnogo igračica koje igraju sjajan tenis u kasnim dvadesetim, pogledajte Serenu, pa Skjavone, koja je osvojila Rolan Garos u 30. godini. Sada se osećam mnogo zrelije, istina, imam više sitnih povreda, ali mnogo bolje poznajem sebe i kompletnija sam kao igračica - izjavila je Jankovićeva u Parizu, nakon pobede protiv Garbine Guburuzu iz Španije.

Jankovićeva je na tom meču izgubila prva tri gema, a onda furiozno osvojila narednih 12, za pobedu od 6:3 i 6:0 i duel sa Samantom Stosur u šesnaestini finala.

Srpkinja i Australijanka do sada su igrale osam puta i Jelena vodi sa 6:2 u pobedama.

Jankovićeva je dobila poslednja dva meča, uključujući i nedavni duel iz Štutgarta, dok je Stosurova jednu od svoje dve pobede ostvarila upravo na Rolan Garosu 2010. godine u polufinalu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA