Zvezda u minut do 12 stiže da obezbedi evrolicencu?

Posle prodaje Uroša Spajića Tuluzu rešeno je pitanje finansija, dok je ostalo još samo da se prikupi dodatna dokumentacija

  • 2

Rešenje problema oko licenciranja Crvene zvezde za Evropu polako se nazire. Prodaja Uroša Spajića Tuluzu za milion i po evra rešila je finansijski deo problema, a ostalo je još samo da se prikupi dodatna dokumentacija neophodna za prijavu.

 

Kako dnevni list ''Sport'' prenosi, "crveno-beli" bi tokom dana trebalo skoro sve da završe i preko FSS prijave učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 

- Radimo na još nekim detaljima, ali verujem da ćemo sve nekako uspeti da završimo. Ostale stvari poput onih koliko novca objektivno možemo da odvojimo za pojačanja dolaze na red posle. Sledi nam ogroman posao i u Omladinskoj školi da se i tu reše mnogi problemi - istakao je potpredsednik Zvezde Nebojša Čović.

 

Uporedo sa licencom, "crveno-beli" su, ipak, krenuli u potragu za pojačanjima, a prvi na listi želja jeste napadač Olimpijakosa na pozajmici u OFK Beogradu Petar Grbić.

 

- Pričali smo i postoji opcija, ali se za sve planove pita Olimpijakos pošto ima ugovor - rekao je predsednik kluba sa ''Marakane" Dragan Džajić.

 

(Telegraf.rs/ Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIGLODAR

    31. maj 2013 | 11:11

    grbic = NEEEEEEEEEE.... NI POD TACKOM RAZNO, TRULEZ OD IGRACA!!!!! TREBA NAM ODBRANA(2 JAKA STOPERA) I DOBAR GOLMAN PODHITNO!!!!!

  • Zoki

    31. maj 2013 | 10:17

    Zasto stalno jure napadace svaki prelazni rok.Dajte ljudi bre prvo sredite golmana i odbranu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA